Global locals.

We are Native

Native är en översättningsbyrå för dig som inte vill ha en översättningsbyrå, utan en lokal kommunikationspartner. Vi tror att allt färre behöver, eller vill ha, en översättning som ordagrant följer källtexten och plikttroget kopierar varje sats, punkt och komma. Vad företag och organisationer behöver är native skribenter och kommunikatörer som kan både språk och landets kultur. Som förstår sammanhanget din text kommer att synas i, och kan anpassa översättningen därefter. Vi arbetar helt enkelt som din lokala kommunikationsavdelning. Vassare än en översättningsbyrå och billigare än en reklambyrå.

Nordens första transcreationbyrå

Upplägget

Vi arbetar som en kommunikationsbyrå; i team med skribenter och projektledare, brief, avstämningar och uppföljning.

Flexibiliteten

Vi arbetar med projektbaserade team som snabbt kan ställa om och optimera upplägget efter ändrade förutsättningar.

Prestigelösheten

Vi arbetar gärna tillsammans med dig som kund eller andra byråer. Det viktigaste för oss är alltid resultat, inte vem som bestämmer.

Nätverket

Vi har ett stort nätverk av seniora och prisbelönta copywriters, översättare och kommunikatörer över hela världen.

Din lokala kommunikationsavdelning

Native Translation är en fullservicebyrå och arbetar med allt som har med ord att göra. Vi hjälper företag och organisationer att få fram sina budskap på olika marknader och inom olika kulturer. Vi finns överallt – kommunicera som en Native!

Våra systerbyråer

Curious Mind

Curious Mind är en digital contentbyrå. Här hittar du vassa webbredaktörer, projektledare, content managers och copywriters som skapar innehåll som gör skillnad – varje dag. Från planering till produktion arbetar de på plats hos sina kunder, alltid med användaren i fokus och med fingertoppskänsla för hantverket.

SearchIntent

SearchIntent är specialister på sökmotoroptimering och sökmotorannonsering. De har seniora konsulter inom SEO & SEM som arbetar operativt, gärna på plats ute hos kunderna och genomför större projekt med helhetsansvar för leveransen. Det är lite annorlunda men blir oftast väldigt bra!