More than words.

En stor liten byrå

Native är en översättningsbyrå med copywriters. I vårt nätverk ingår också kommunikatörer, journalister, redaktörer, språkgranskare, pr-konsulter, föreläsare och digitala experter. Alla med olika modersmål. Tillsammans är vi ungefär 150 natives som arbetar med allt från koncept och strategi till produktion och publicering på ett trettiotal olika språk. Som en översättningsbyrå, fast mer.

Våra tjänster

Översättning

Vi jobbar med översättning, eller egentligen “transcreation”. Transcreation är som översättning, fast mer. Det är kreativ bearbetning av texter mellan olika språk, anpassade för olika kulturer och marknader – ett arbete som kräver kommunikativa färdigheter och massor med kunskap om de lokala marknaderna. Vår expertkompetens ligger just där: kreativa översättningar som är lika övertygande som ert original. Men anpassat för en ny marknad.

Copywriting

Vi erbjuder copywriting och innehållsproduktion för en rad olika medier som tidningar, nyhetsbrev och webben. Våra erfarna skribenter och copywriters ser till att du får ett förstklassigt original på just det språk som du behöver, skräddarsytt för din målgrupp och mediekanal.

Content

Vi skapar innehåll också! En studie gjord av EU-kommissionen visar att 9 av 10 på nätet föredrar webbsidor på sitt eget språk. När man tittar på vad folk i olika länder googlar på, så märker man att vårt world wide web faktiskt är ganska lokalt. Därför har Native copywriters och skribenter som kan hjälpa dig skapa content från scratch till din sajt – oavsett språk. Skulle du dessutom behöva en native copy på plats under en period, så löser vi det med!

Vad vill du ha hjälp med?