More than words.

En stor liten byrå

Native är en översättningsbyrå med copywriters. I vårt nätverk ingår också kommunikatörer, journalister, redaktörer, språkgranskare, pr-konsulter, föreläsare och digitala experter. Alla med olika modersmål. Tillsammans är vi ungefär 150 natives som arbetar med allt från koncept och strategi till produktion och publicering på ett trettiotal olika språk. Vi kan till exempel översätta svenska till engelska, skriva copy på tyska, hyra ut konsulter på norska eller lokalisera sökord från engelska till svenska. Som en översättningsbyrå, fast mer.

Vi arbetar med

Översättning & transcreation

Vi jobbar med översättning. Både rak översättning och transcreation, en kreativ bearbetning av texter mellan olika språk, anpassade för olika kulturer och marknader. Vi använder översättnings- och designprogram som säkerställer rätt terminologi och kan översätta direkt till ert CMS eller i till exempel InDesign. Vi följer branschstandard och har en dokumenterad arbetsprocess, det betyder kvalificerade översättare, tydliga sekretessavtal och externa korrekturläsare. Vi översätter till och från alla europeiska språk och de flesta stora världsspråk. Till exempel översättningar mellan svenska och engelska, engelska och svenska, svenska och norska, svenska och tyska samt översättningar till finska, danska, ryska, spanska, franska, italienska, holländska, kinesiska, japanska med flera språk.  

Copy- & contentwriting

Vi arbetar med copywriters och skribenter som kan den lokala kulturen och har språket som modersmål. Som hjälper dig att hitta just de budskap och nyanser som får din kommunikation att kännas intressant och relevant på en viss marknad. Som anpassar, översätter eller skriver nytt beroende på vad uppdraget kräver. Vi skriver copy, korrekturläser och redigerar kampanjmaterial, pressreleaser, sajter, finansiella rapporter, översätter årsredovisningar med mera. Vi arbetar även tätt med olika produktionsbyråer och kan ta fram färdigt material för alla kanaler, på alla språk. Med ett stort nätverk av frilanscopys och skribenter på olika språk har vi möjlighet att hjälpa till på både små och stora uppdrag med kort varsel, på distans eller på plats hos dig som kund. På svenska, engelska eller det språk du behöver. 

Konsulter & copy på plats

Med ett stort nätverk av frilansare inom marknad och kommunikation kan vi även hjälpa till med tillfälliga konsulter eller rekrytering av spetskompetens. Behöver du en engelsk copywriter på plats på kontoret, en redaktör som skriver blogginlägg på svenska eller en art director som kan sätta texter på arabiska? Vi löser det. Oavsett om du är på jakt efter en ny kollega eller en tillfällig förstärkning av marknadsavdelningen så kan vi på Native hjälpa dig att hitta rätt person.

Använd formuläret nedan eller hör av dig direkt till någon av oss frånkontaktsidan. Vill du ha lite hjälp på vägen? Läs vår guidehär!

Hur kan vi hjälpa dig?